Com jugar a golf d'hivern

Com jugar a golf d'hivern

Quan fa més fred a l'exterior i el terra és més difícil, és possible que no tingueu ganes d'anar al camp de golf a treballar en el vostre joc. Però no et preocupis! No cal. Aquí, a Black Box Golf, oferim tecnologia estimuladora de golf d'última generació per a la vostra llar, on podeu perfeccionar i fins i tot millorar el vostre joc des de la comoditat de la vostra pròpia sala d'estar.

Especialitzats en dissenyar i instal·lar els més alts estàndards de simuladors de golf, us proporcionem una experiència de golf interior premium associant-vos amb Trackman, un simulador de golf virtual que es beneficia d'una àmplia aportació d'alguns dels millors entrenadors i jugadors del món. 

Per tant, quan hi ha hores de sol més curtes i temperatures inferiors a la mitjana, és possible que preferiu jugar a l'interior. Vegem per què hauríeu de triar una experiència de golf interior a l'hivern en lloc de jugar a l'exterior. 

Què és un simulador de golf virtual Trackman?

Un simulador de golf virtual Trackman, utilitzat pels millors professionals del golf per impulsar el seu joc, és un dels líders mundials de la indústria en la producció de simuladors de golf. 

A Black Box Golf, ens hem associat amb Trackman per proporcionar als golfistes el millor producte possible. En fer un seguiment de l'ADN de tots i cadascun dels gronxadors, se us proporcionaran dades que us ajudaran a millorar el vostre joc mitjançant l'anàlisi dels vostres trets. Tot fet sense que et faci fred ni mullar-te. 

Avantatges d'utilitzar un simulador de golf Trackman

Des de la pandèmia de la Covid-19, hi ha hagut un augment de la demanda de simuladors de golf i hi ha molts avantatges d'utilitzar-los: 

  • juga a la comoditat de casa teva

  • utilitzeu-lo a l'exterior quan s'escalfi una mica

  • analitzar els teus trets a partir de les dades proporcionades per poder identificar on i com millorar el teu joc

  • beneficieu-vos de la instrucció d'alguns dels grans i entrenadors de golf

  • podeu jugar quan vulgueu: ja no intenteu adaptar-vos a un joc de golf després de la feina

  • els teus amics també poden participar en un joc

On puc posar el meu simulador de golf Trackman?

El vostre simulador de golf virtual es pot col·locar a qualsevol lloc de la llar, on tingueu un espai prou gran per realitzar un apogeu complet i on estigui segur lluny dels nens petits. 

No necessiteu viure en una mansió ni construir una extensió per allotjar el vostre simulador de golf Trackman, simplement podeu instal·lar-lo en un dormitori de recanvi, tot i que heu de tenir en compte algunes coses a l'hora de fer-ho: 

  • assegureu-vos que els vostres moviments no estiguin restringits i que el vostre club de golf no arribi al sostre a mig pal

  • l'alçada de l'habitació ha d'estar entre 8'2" i 10' perquè sigui el més segura possible

  • l'amplada de l'habitació hauria de ser d'uns 15' d'amplada, cosa que us donarà molt d'espai per a la cortina del simulador i perquè els vostres amics us acompanyin durant una o dues voltes

  • la profunditat de l'habitació dependrà del simulador de golf que trieu, però per a un de sèrie, recomanem que l'habitació estigui al voltant dels 15 ' de profunditat

Si no teniu aquestes dimensions disponibles, parleu amb un dels nostres experts aquí a Black Box Golf i veurem què podem fer per vosaltres. 

Oblida't de les proves i tribulacions de jugar a golf a l'hivern i gaudeix jugant a la comoditat de casa teva. Per saber-ne més, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres al +34 689 647 555 o al +44 7733 326 098 o al correu electrònic matt@blackboxgolf.es.

Àlex Sutch