Quina mida d'habitació necessito per a un simulador de golf?

Quina mida d'habitació necessito per a un simulador de golf.jpg

Ahh un simulador de golf, una cosa que molts somiem amb tenir a casa nostra. Gaudir de les magnífiques vistes des del tee sense haver de desplaçar-se? Sí si us plau! Teniu una manera de practicar el vostre joc les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana? Explica'm més! 

No és d'estranyar que la popularitat del programari i l'equip del simulador de golf s'hagi disparat, no només per les limitacions que se'ns han imposat a causa de la pandèmia COVID-19, sinó també per la fantàstica gamma de beneficis. Però això vol dir que cada vegada són més les persones que estan exposades a una manera divertida i fàcil de millorar el seu joc, o simplement de practicar l'esport que els agrada en un moment que els convingui. 

Quan penses en un simulador de golf interior, imagines vil·les fastuoses amb gimnàs a casa, piscina i cinema, oi? Bé, i si us diguéssim que avui podeu incorporar un simulador de golf a la vostra habitació de recanvi? És cert, fins i tot si creieu que la vostra habitació és massa petita per a un d'aquests excel·lents equips, estem aquí per dir-vos que és possible que tingueu una sorpresa. Descobreix la nostra recomanació ideal de mida d'habitació en aquest bloc. 

Descobreix la nostra recomanació ideal de mida d'habitació per a simuladors de golf en aquest bloc. 

Quina alçada ha de tenir la meva habitació per als simuladors de golf?

Si ets un àvid jugador de golf, sabràs l'alçada del teu swing en el seu punt més alt. Aquest és un judici crucial perquè pugueu estar segurs que el vostre club no arriba al sostre a mig swing, restringint el vostre moviment i rendiment. Per descomptat, el jugador més alt que sigueu, més alt serà, per la qual cosa val la pena tenir-ho en compte. És important assegurar-se que teniu un gronxador lliure per a cada tret, sobretot si esteu intentant treballar en el vostre joc. Això garanteix que obtingueu la màxima potència possible en el tir, cosa que és especialment crucial en qualsevol tret al fairway. 

Recomanem que la vostra habitació tingui almenys 8'2" (2.49m) d'alçada, però l'ideal és que l'habitació tingui 10 peus (3.05 m) d'alçada per estar el més segura possible. 

Quina amplària ha de tenir la meva habitació? 

Potser sorprenentment, la vostra habitació sempre hauria de ser més ampla del que és alta si voleu instal·lar un simulador de golf. Tot i que la cortina real sens dubte no cobrirà tota la distància de l'habitació, hi ha algunes altres coses a tenir en compte ... 

Per exemple, si convides a algun amic que sigui de la mà contrària a tu, podran jugar amb la mateixa llibertat que tu? Potser ets un jugador orgullós (no ho som tots) i no vols considerar cap possible èxit perdut? Tot això són coses a tenir en compte abans de mirar d'instal·lar un simulador de golf a casa vostra. Us suggerim que la vostra habitació tingui una amplada de 15 peus (4.57 m), donant-vos l'espai adequat per tenir en compte tots aquests assumptes. Al cap i a la fi, estem segurs que voleu tenir la millor experiència possible quan utilitzeu el vostre dispositiu per al golf interior

Quina profunditat ha de tenir la meva habitació? 

La profunditat de la vostra habitació depèn de l'elecció de quin simulador de golf interior decidiu. Per a un simulador de golf estàndard, recomanem una profunditat de 15 peus. Això us permet tenir una distància d'1 peu des de la paret fins a la pantalla per seguretat i, a continuació, 8 peus més des de la pantalla fins al tee. També heu de buscar almenys 6 peus d'espai segur darrere vostre per assegurar-vos que cap espectador obtindrà una desagradable sorpresa del vostre club. 

Quins són els requisits mínims d'habitació per a un simulador de golf? 

Podem instal·lar simuladors en sales tan estretes com 3,5m si teniu previst jugar amb un grup de tots els jugadors de dretes o tots els esquerrans. No obstant això, la bellesa del nostre monitor de llançament de trackman és que es pot moure fàcilment per donar cabuda a diferents jugadors. No ho recomanaríem a mitja ronda, és clar, però pots fer-ho per a persones practicant o jugant en diferents moments. 

Recomanem una longitud mínima de l'habitació de 6m i una amplada de 5,3m. A més de les mesures recomanades esmentades anteriorment, això reduirà la probabilitat de lesions: no volem que es destrueixi cap moble. 

Utilitzant el simulador de golf a l'exterior 

Per descomptat, si us fa massa calor a dins, podeu decidir portar el vostre simulador de golf a l'exterior, cosa prou fàcil de fer. Les distàncies recomanades entre el monitor de llançament i la pilota de golf són les mateixes que a l'interior, al voltant de 9 peus. 

Sense una pantalla d'impacte, el vostre simulador de golf, igual que un de Trackman, pot fer un seguiment de la vostra pilota durant una distància molt més llarga que si estiguéssiu fora i, per descomptat, no teniu restriccions pel que fa a la duresa i la rapidesa amb què voleu balancejar-vos. 

Tanmateix, la vostra configuració de golf a l'aire lliure hauria d'estar situada en una zona dins del vostre espai exterior, com ara el vostre jardí, per permetre-us deixar volar la vostra pilota de golf pel cel. 

Però no us preocupeu si no teniu aquest espai disponible, podeu muntar una zona de xarxes amb dimensions similars a les que teniu a la vostra sala de golf dedicada a l'interior: el vostre simulador de golf resoldrà qualsevol cop a terra mitjançant l'anivellament automàtic. Per tant, si fa calor a dins, podeu portar el vostre simulador de golf a l'exterior i quan faci massa fred, podeu tornar a entrar: el món és la vostra ostra. 

Quin simulador de golf heu de triar?

Un cop tingueu l'habitació configurada a punt per rebre el vostre simulador de golf, la següent pregunta és: quina heu de triar?

El simulador de golf virtual Trackman

Aquí, a Black Box Golf, ens hem associat amb Trackman per proporcionar, proporcionar simuladors de golf insígnia, assegurant-vos que teniu accés al millor dels millors.

  • S'utilitza àmpliament amb alguns dels millors golfistes i els seus entrenadors que juguen a l'escenari mundial.

  • El Trackman pot mapejar cada gronxador que facis, permetent-te perfeccionar el teu joc i identificar on pots fer millores.

  • Et permet fer un seguiment i registrar el progrés dels teus amics!

  • El Simulador de Golf Virtual Trackman és súper ràpid per configurar-se amb calibratges que triguen menys de 2 minuts, donant-vos més temps per perfeccionar les vostres habilitats.

  • Podeu connectar el vostre iPhone o iPad per assegurar-vos que mai no es perdin comentaris valuosos.

  • Podeu jugar a camps famosos com els vostres herois de golf, com ara el PGA National, St Andrews, Bethesda, Innisbrook i Copperhead.

  • Desencadena el teu costat competitiu competint en tornejos virtuals o desafiant a qualsevol persona de tot el món a jocs individuals.

Simulador de golf Puttview

  • Assegura't de ser un jugador complet practicant qualsevol escenari per desenvolupar les teves habilitats de putting per igual.

  • Calcula el teu putt, el projecta a la pantalla i proporciona feedback accionable per donar consells clars i millorables.

  • Permet gaudir jugant a l'àmplia gamma de greens disponibles.

  • Està àmpliament avalat per vuit vegades el guanyador del tour de la PGA Bryson DeChambeau.

  • Inclou un joc de Putt Pong perillosament addictiu amb el qual relaxar-se un cop finalitzat el seu entrenament diari.

Zen Oracle Indoor Putting Green

  • L'àmplia gamma de reptes garanteix que continuïs aprenent i desenvolupant-te com a jugador.

  • Té anàlisis en profunditat fàcils d'utilitzar per ajudar-vos a millorar el vostre joc general.

  • Afegeix gradients variables a l'esquerra i a la dreta als vostres cursos virtuals amb una precisió de +/-0.1%.

  • És utilitzat per professionals del golf, entrenadors i experts de tot el món per millorar el seu joc.

  • Disposa d'autoanivellació i calibratge automàtic per facilitar-ne l'ús.

  • Inclou l'ultrarealista Zen Master posant gespa.

  • Inclou control de tauleta sense fils perquè pugui ser manipulada de forma fàcil i senzilla.

  • Es pot utilitzar al costat del Trackman Virtual Golf Simulator per aportar el millor d'ambdós mons i millorar el seu joc.

Com podeu veure, tenim una àmplia gamma d'opcions aquí a Black Box Golf, totes garantides per preparar-vos per al British Open 2023.

Tanmateix, si teniu més preguntes sobre quin és el millor simulador de golf per a vosaltres, no dubteu a trucar-nos o enviar-nos un missatge per WhatsApp al +34 689 647 555 o +44 7733326098 respectivament. Estarem encantats de discutir els vostres requisits exactes i trobar un producte perfecte per a vosaltres. 

Posa't en contacte amb Black Box Golf

Ara que ja coneixes les dimensions recomanades per a la teva pròpia experiència de golf indoor, i t'has decidit pel teu simulador de golf preferit, per què no posar-te en contacte amb nosaltres perquè puguem discutir més sobre els productes que oferim?

Pots enviar-nos un correu electrònic a info@blackboxgolf.es o omplir el nostre formulari de consulta en línia i et respondrem tan aviat com puguem.

Àlex Sutch