Com construir un simulador de golf a casa

com construir un simulador de golf a casa.jpg

La idea d'un simulador de golf a casa teva és la que molts àvids aficionats a l'esport solen somiar. Per a la majoria, és el pinacle, on podeu jugar al vostre aire sempre que us vingui de gust. Tant si us agrada portar-vos al camp com a afició o jugar una mica més competitivament, allunyar els vostres problemes és immensament popular a tot el món. Però, i si plou a fora? Què passa si el vostre curs més proper és un viatge substancial? O què passa si la vostra feina significa que només podeu jugar a golf quan tots els altres camps estan tancats? Hi ha una solució per aquí... 

Un simulador de golf a casa podria ser la resposta a les vostres oracions. 

Poques persones fan el pas, ja que no saben com convertir el seu somni en una realitat. Per tant, permeteu que l'equip de Black Box Golf us porti a través del procés: us podem ajudar a posar-vos en marxa. 

Troba un espai adequat 

En primer lloc, si voleu crear el vostre espai de golf virtual definitiu a casa, voldreu assegurar-vos que teniu una ubicació ideal per jugar. Si a casa vostra li falta un espai prou gran per tenir una experiència còmoda i, el que és més important, segura mentre utilitzeu el simulador, és possible que hàgiu de buscar solucions alternatives. 

Al lloc ja, hem proporcionat una publicació de bloc dedicada sobre les dimensions ideals de l'habitació per tal de gaudir del vostre simulador de golf de la millor manera possible. Assegureu-vos de comprovar-ho per esbrinar si val la pena fins i tot considerar un simulador de golf a casa vostra o al vostre espai interior. Si la vostra habitació desitjada està una mica massa enganxada, pot afectar el rendiment, evitant la llibertat d'un gronxador complet i controlat. 

També pot ser insegur, i l'últim que voleu és que la pilota es desviï cap enrere i causi danys o lesions, o que el vostre club colpegi el vostre company de golf a mig tret. També heu de tenir en compte la vostra alçada, així com l'alçada dels vostres amics que no poden esperar per venir i jugar. Un espai que és bo per a tu, pot no ser ideal per a ells, així que sempre val la pena tenir en compte l'espai per al teu estimulador de golf. I, per descomptat, sempre heu de tenir en compte els jugadors de dretes i d'esquerres del vostre grup. 

Un cop hàgiu trobat una habitació amb les dimensions perfectes i tingueu en compte tots els altres elements, podeu treballar per fer realitat el vostre somni de golf virtual

Tenir un conjunt perfecte de clubs 

Ara ja tens la teva zona ideal en ment, voldràs assegurar-te que tens l'equip ideal a mà, oi? Us recomanem que tingueu un conjunt de pals d'alta qualitat que us sentiu còmodes per a cada presa. El fet que no estigueu allà al camp de golf real, no vol dir que estigueu colpejant trets aeris. En utilitzar el millor equip que hi ha, teniu més possibilitats de millorar el vostre joc. 

La tecnologia en profunditat que s'ofereix com a part de les nostres solucions de simuladors de golf, permet fer un seguiment de totes i cadascuna de les preses com si fossin reals. Per tant, pot ser beneficiós invertir en els vostres clubs ideals per oferir-vos les millors possibilitats de complir el vostre potencial al curs virtual.  

Trieu el vostre programari de simulació de golf 

El programari és un altre element important a tenir en compte a l'hora de construir el vostre propi simulador de golf. Els costos varien molt i, per tant, necessitareu un pressupost d'entre 5 i 70 € + . Amb això en ment, seleccionar el programari de simulació de golf adequat per al simulador de golf de casa vostra pot ser difícil de navegar. Tots ofereixen diversos avantatges, com ara plaques oscil·lants basculants basculants, càmeres addicionals, tee-up automàtic i retorn i precisió de la pilota. 

Però hi ha bones notícies: no cal que us limiteu al programari proporcionat pel programari de simulació de golf que trieu. Molts dels simuladors de golf moderns tenen la capacitat d'executar diverses plataformes de programari, inclosos l'E6 i el TGC 2019 de Trugolf. Amb la possibilitat d'accedir a camps de golf de tot el món, podeu competir amb amics en persona o participar en tornejos en línia. 

Aquí, a Black Box Golf, hem facilitat la selecció del simulador de golf adequat. Ens associem amb Trackman, un dels líders del sector en simuladors de golf a Espanya! 

Beneficiant-se de l'aportació d'alguns dels golfistes més reconeguts del món, Trackman és la tecnologia de més confiança, que us proporciona un munt de dades per ajudar-vos a millorar el vostre swing i joc. Per obtenir la màxima portabilitat, podeu connectar Trackman als vostres telèfons Apple iOS i Android o iPad.  

Demaneu ajuda a experts 

Crear la configuració de golf virtual dels vostres somnis pot ser més difícil del que sembla i sona. Amb això en ment, és possible que vulgueu alguns consells experts per assegurar-vos que la vostra parcel·la sigui adequada per a la instal·lació o per obtenir més informació sobre quin simulador de golf us convé més. 

Aquí, a Black Box Golf, estem ben posicionats per donar-vos tots els consells que necessiteu per ajudar-vos a triar entre les nostres ofertes d'última generació. Som capaços de dissenyar i construir tancaments de simulador de golf a mida, aportant luxe i rendiment a l'entorn de golf interior escollit. Amb l'objectiu de crear una experiència immersiva de simulador de golf interior mitjançant el desplegament de pantalles d'impacte d'alta definició, amb projector HD i samarreta de rendiment i superfícies de posada. 

Tant si necessites un sistema per treballar la teva tècnica de conducció, joc curt dins i al voltant del verd o el teu putt, tenim les eines a la nostra disposició per ajudar-te a gaudir del joc de golf des de casa teva i fer-te un millor jugador! 

Posa't en contacte amb Black Box Golf 

Per tant, esteu a punt per instal·lar el vostre simulador de golf interior? O tens alguna pregunta que t'agradaria fer a un membre del nostre equip d'experts abans de fer la compra? Pots omplir el nostre formulari de contacte en línia o enviar un correu electrònic matt@blackboxgolf.es amb qualsevol consulta detallada que tinguis. Per parlar amb nosaltres directament també pots trucar-nos al +34 689 647 555 (Telèfon) o al +44 7733326098 (WhatsApp) per resoldre els teus dubtes immediatament.

Àlex Sutch