Quant de temps es triga a jugar 18 forats en un simulador de golf?

Quant de temps es triga a jugar 18 forats en un simulador de golf.jpg

Durant el període de confinament per la pandèmia, hem assistit a un augment de popularitat per al simulador de golf , i no podem dir que ens sorprengui. 

Tant si volíeu treballar en el vostre joc mentre els cursos a tot el món estaven fora d'acció a causa de les restriccions de COVID-19, com si simplement preferiu l'oportunitat de gronxar-vos al vostre aire en un moment que us convingui, aquests dispositius pràctics ara tenen més edificis que mai. 

El que sí que podem dir és que definitivament han vingut per quedar-se. Cada vegada són més les persones que s'adonen dels avantatges dels simuladors de golf com a excel·lents alternatives al golf a l'aire lliure. Aquest fort augment de popularitat ha permès a moltes persones poder treballar en el seu joc de golf sempre que els vingui de gust, convertint-se en millors jugadors com a resultat. 

Les restriccions imposades per jugar a golf a l'aire lliure el 2020 gairebé van aturar el joc. La gent es va quedar buscant altres maneres d'arreglar el golf, ja que ens van dir que ens quedéssim a casa tant com fos possible fins a nou avís. Tot i que el golf a Espanya és famós pel seu clima càlid i els seus paisatges fantàstics, vam estar confinats a les quatre parets de casa nostra durant la major part de l'any.

Aquí és on s'han instal·lat fantàstiques màquines de golf indoor, que us permeten jugar una ronda de golf al vostre temps en un entorn sense pressió. Aleshores, i encara podeu ara, desenvolupar les vostres habilitats per quan pugueu jugar en un curs real.

Tot i que l'augment inicial de la demanda d'un simulador de golf indoor va ser per necessitat i circumstàncies solemnes, ara moltes persones es beneficien d'una addició a casa amb la qual poden estar contents durant els propers anys. 

Abans de provar-ne un per vosaltres mateixos, és possible que us pregunteu: quant de temps es triga a jugar un 18 complet en un simulador de golf? Tenim aquesta pregunta molt aquí a Black Box Golf, de manera que hem proporcionat a aquest bloc totes les respostes que necessiteu sobre jugar en una màquina de golf interior.

El ritme a l'aire lliure

El primer que heu de pensar és quant de temps triga una ronda regular de golf en un camp tradicional a l'aire lliure, de manera que podeu fer una comparació més clara.

No hi ha dubte que molts de vosaltres que llegiu aquest bloc ja tindreu aficionats als golfistes, amb una bona idea de quant de temps pot trigar una ronda en un camp físic.

També és probable que vau començar com a golfista en un camp a l'aire lliure, ja que aquest continua sent el punt d'entrada principal per als principiants que s'endinsen en aquest esport, en lloc d'invertir en un simulador de golf a casa vostra immediatament.

En aquest cas, probablement sabreu que el temps que triga depèn de diversos factors, inclosos:

  • El dia de la setmana i l'hora del dia

  • Nombre de jugadors del teu grup

  • Velocitat i nivell d'habilitat de cada jugador

  • Longitud i dificultat dels forats

  • Temps de viatge entre forats

  • Condicions meteorològiques del curs

Com més ocupada sigui la ubicació, més jugadors i més novells del vostre grup, la dificultat del curs, el vostre mètode de viatge entre forats i el mal temps poden arrossegar el joc durant més temps.

Fins i tot en condicions favorables, generalment es triga una mitjana de 4,5 hores a jugar un joc complet de 18 forats.

Si ja teniu un dia a dia ocupat, el temps que es triga a completar només un camp pot ser desconcertant, obligant-vos a limitar el golf a un hobby de luxe que només podeu gaudir de tant en tant. Això és abans de tenir en compte les dificultats organitzatives de trobar un matí o tarda lliure que s'adapti a l'horari dels vostres companys de golf.

El ritme lent del golf a l'aire lliure és un dels molts motors darrere dels golfistes que es converteixen en una solució de simulador de golf a casa seva.

Sense esperes al voltant

Un dels problemes inevitables de jugar en un popular camp de golf a l'aire lliure és l'espera entre forats. Siguem realistes, ningú és fan del trànsit dels camps de golf, però és inevitable, sobretot si algú va camí d'un triple bogey.

Com a resultat, els golfistes poden frustrar-se comprensiblement que el seu temps al camp s'allargui esperant que els jugadors del davant desapareguin del forat.

Si es triga al voltant d'una hora per jugador a completar 18 forats i el camp està ocupat amb diversos grups que contenen jugadors pobres o mitjans, sens dubte passareu més temps del que voldríeu esperar. Les instal·lacions també poden tenir intervals de temps diferents: com més ràpids siguin els intervals, més gent estarà al camp alhora, cosa que provocarà jocs més llargs per a tothom que jugui.

Per descomptat, els nivells de dificultat i la configuració del curs també afectaran la durada de cada joc. Com que el verd és a l'aire lliure, també tindreu els elements per lluitar: el vent, la pluja i el fred o la calor afectaran la qualitat i el ritme de joc. Quan diversos factors no estan al vostre favor, podríeu estar de peu tan sovint com balancejant-vos, deixant-vos mirar un joc de 6 hores o més.

És estrany que els jugadors hagin acollit una alternativa molt més ràpida?

Quan jugues a un camp en un simulador de golf indoor, elimina tots aquests problemes. Simplement podeu continuar directament al següent forat immediatament després de completar l'actual, sense ni tan sols haver de perdre el temps caminant o conduint entre ells.

Això és fantàstic si jugueu sol, ja que l'única persona que esperareu és vosaltres mateixos, de manera que podeu jugar tan ràpidament o lentament com vulgueu.

Els jugadors del grup també trobaran que és molt més ràpid que estar fora del verd. Un cop tots els vostres jugadors han fet el seu tir, tots continueu endavant, sense esperar que equips més lents que puguin estar per davant vostre acabin amb el següent forat.

Retalla el temps de viatge

El temps és preciós quan es participa en una activitat tan llarga.

El temps perdut al camp de golf sol venir de viatjar entre un forat i l'altre, a més d'intentar recuperar les boles que pugueu haver colpejat.

Fins i tot si aneu en un carro de golf en lloc de caminar d'un forat a un altre, encara perdeu el temps que podríeu dedicar a perfeccionar el vostre swing.

 Amb això en ment, la manera ideal de reduir dràsticament el temps necessari per completar un total de 18 forats és un dels nostres simuladors de golf indoor. Aquesta tecnologia us permet treure el màxim profit de la vostra experiència de golf, sense les molèsties del temps de viatge i esperant que altres persones es posin al dia.

Quan jugueu una ronda completa de 18 forats en un simulador de golf, podeu esperar trigar aproximadament 1 hora , menys d'una quarta part del temps mitjà que us portaria a un camp físic. Com més familiaritzat estigueu amb el curs que esteu jugant al vostre simulador, més ràpid obtindrà el vostre joc, de manera que aviat podríeu completar 18 forats en tan sols 40 minuts.

Per descomptat, si jugueu 18 forats en un simulador de golf interior amb un grup d'amics, trigareu molt més que això. Hauríeu d'esperar afegir una hora més o menys perquè cada jugador addicional completi les seves pròpies rondes. Tanmateix, quan jugueu sol, podeu cabre fàcilment en una ronda de golf abans o després de la feina i, en qualsevol moment del cap de setmana, jugant tants jocs com vulgueu, plogui o brilli.

Visita greens famosos a tot el món

El temps de viatge a camps específics també s'eliminarà completament, cosa que farà que el golf en llocs famosos de tot el país sigui una possibilitat real.

Podeu jugar virtualment en llocs famosos com la llar espiritual del golf, St Andrews Links, on es va celebrar el Campionat Obert del 2022, i després canviar al club de golf Royal Portrush i experimentar els turons de sorra de la Costa de calçada d'Antrim Nord, sense el temps de conducció de 7 hores.

O podeu internacionalitzar-vos i portar els vostres amics de golf en jocs virtuals a cursos de tot el món, inclosos:

·         Quail Hollow Club, Carolina del Sud

·         Medinah Country Club, Illinois

·         Camp de golf Ke'olu, Hawaii

·         GC München Eichenried, Alemanya

·         Reykjavik Grafarholt, Islàndia

Amb més de 201 camps a tot el món a la biblioteca i 3 nous camps afegits de mitjana cada mes, jugar en simuladors de golf com el Trackman, us ofereix opcions que potser no podreu jugar al verd.  

Com que es necessita molt menys temps per jugar 18 forats en un simulador de golf i ara hi ha llocs famosos de tot el país amb només prémer un botó, tindreu més temps per perfeccionar el vostre joc i centrar-vos en altres coses.

Què no és estimar?

Juga al contingut del teu cor

El golf sembla l'esport perfecte per jugar en el teu temps lliure com a activitat relaxant.

Però no tothom té la mateixa quantitat de temps disponible per jugar, sobretot en comparació amb els atletes que dediquen la seva vida a la seva carrera com a golfistes professionals.

Per a aquells amb menys oportunitats de jugar, el golf sovint es veu com un hobby més que un esport real. Les persones tenen obligacions laborals i familiars i altres responsabilitats que resten del temps lliure que tenen per jugar a golf, i no voldríeu perdre's compromisos importants després de jutjar malament quant de temps trigaríeu a acabar la ronda.

Això no aniria bé amb els sogres!

El millor dels simuladors de golf a casa és el fàcil accés. Podeu jugar segons les vostres pròpies regles, al vostre temps. Només has d'agafar els teus pals i jugar uns quants forats sempre que estiguis lliure, sense preocupar-te per les condicions d'un curs físic o quedar-te sense temps abans d'un altre compromís.

Aquesta flexibilitat i comoditat són les que fan que solucions de golf interior com les que oferim a Black Box Golf siguin un gran atractiu per als golfistes casuals que vulguin ser més seriosos sobre el seu joc.

Tant si busqueu escapar de les tensions de la vida quotidiana com si voleu trobar la manera de llimbar-vos abans de la feina, un simulador de golf pot ser un regal.

Si treballeu torns incòmodes que no s'alineen amb els horaris d'obertura dels vostres cursos a l'aire lliure locals o el clima poques vegades és prou agradable per dedicar una tarda sencera a 18 forats, encara podeu jugar al joc que tant us agrada.

Perfecte per a pares ocupats que vulguin esprémer uns quants forats després que els nens hagin anat a dormir, o parelles boges pel golf que busquen passar més temps junts perseguint les seves passions: els simuladors de golf interior realment són per a tothom.

Enrere queden els dies d'ocupar un dia sencer amb plans de golf. Ara pots fer el contrari i dedicar tant o menys temps a practicar i desconnectar el màxim possible. Amb una de les solucions de simulador de golf disponibles a Black Box Golf, podeu jugar als vostres camps preferits de tot el món en qualsevol moment, tot rebent comentaris d'experts i consells d'entrenament per millorar el vostre joc.

Posa't en contacte amb nosaltres mateix per demanar el teu simulador de golf avui mateix

Ara ja sabeu quant de temps es triga a jugar 18 forats en un simulador de golf i fins a quin punt pot ser útil aquesta tecnologia domèstica per millorar les vostres habilitats i estalviar-vos temps al camp, esteu encara més interessats a demanar un simulador de golf interior propi?

Si és així, fes un cop d'ull a la nostra gamma de productes de golf actuals per trobar la solució ideal per a les teves necessitats. Aquests dispositius emocionants són excel·lents per aprendre més sobre el joc i desenvolupar les vostres habilitats mitjançant la pràctica regular, per no parlar de ser increïbles per alleujar l'estrès.

Creiem que els simuladors de golf definitivament valen la pena la inversió, però si teniu més consultes sobre els productes que subministrem, poseu-vos en contacte amb el nostre equip. Truca'ns al +34 689 647 555, omple el nostre formulari de consulta en línia o envia'ns un correu electrònic a info@blackboxgolf.es per obtenir ajuda.

Àlex Sutch