Quin simulador de golf s'utilitza al canal de golf?

Quin simulador de golf s'utilitza al canal de golf?

Siguem sincers, si un simulador de golf millora clarament el joc professional just davant dels nostres ulls a la televisió, també millorarà el nostre, oi? En la seva major part, seria correcte assumir-ho. Per descomptat, es tracta de la voluntat i la capacitat d'aprenentatge del jugador individual, però un simulador de golf virtual us pot ajudar a fer els grans avenços que necessiteu per convertir-vos en un jugador molt millor. 

Molts dels programes de televisió de golf més grans del món ara han incorporat solucions de golf interior a la seva producció i és fàcil veure per què han saltat a aquesta tendència. Els permet donar als espectadors una idea encara més clara del que implica un curs, sense que realment hagin de trepitjar el fairway i el verd, allunyant-se valuosament dels jugadors en un cap de setmana d'esdeveniments. 

Sovint veiem presentadors, experts o fins i tot els mateixos professionals que es dirigeixen a un simulador de golf per recórrer exactament el que es necessita per dominar un forat o un camp concret. Aquestes revolucionàries peces de kit ajuden a crear una visió més detallada que mai sobre com dominar el joc de golf, a més de crear una experiència immersiva i interactiva per a l'espectador. 

Però, quin simulador de golf és l'escollit per al canal Golf a NBC? Aquests simuladors són proporcionats per Full Seeing. Des de l'anunci el 2019, Full Swing continua sent el soci oficial de la gira PGA i NBC Golf i sembla disposat a continuar com el seu soci principal en aquest camp per al futur previsible. Però hi ha altres simuladors de golf per rivalitzar o fins i tot superar el que s'emet a milions? Anem a esbrinar. 

Simulador de golf Puttview

És només el vostre joc de posar que necessita feina per convertir-vos en un millor jugador? O és que l'olla a pressió que està actuant sobre el verd és el vostre aspecte preferit del meravellós joc de golf? Si és així, un simulador de golf Puttview (un putting green virtual) podria ser la inversió perfecta per a vosaltres. Puttview utilitza les seves característiques innovadores per estar al cor de la tecnologia moderna, podent revolucionar l'entrenament de golf i estar al dia dels avenços del futur. Proporciona una valuosa visió del vostre propi joc, mostrant-vos detalls que mai no heu vist abans perquè pugueu avaluar de manera detallada i veure de manera ràpida i senzilla com millorar.

Amb una aplicació integrada per enllaçar amb el simulador de golf de casa teva, disponible a iOS i Android, podràs veure un mapa precís de cada presa que facis. Amb totes les dades i estadístiques per fer-ne una còpia de seguretat, és fàcil veure com podreu millorar i us pot donar una visió més profunda del golfista en què us convertireu. Puttview també ofereix molts jocs de posada com a part del vostre entrenament, per mantenir l'experiència atractiva. Proveu-los en solitari o desafieu els vostres amics. Qui sabia que aprendre podia ser molt divertit? 

Anomenat el "... millor entrenament per posar al món", segons la llegenda del golf Bryson DeChambeau, amb tan sols 20 minuts addicionals al dia, es podria veure una millora dràstica en la seva capacitat de golf. Observa el tir ideal, juga al teu millor joc i millora constantment des de la comoditat de casa teva. El Simulador de Golf Puttview et permet prioritzar la pràctica en el teu temps d'inactivitat, donant-te resultats reals quan surts al camp.

Simulador de golf Trackman

Trackman s'enorgulleix de portar l'autenticitat del golf al teu espai interior, sense necessitat de viatjar al propi camp! Cada vegada que decidiu arribar al fairway, se us trobarà amb un enfocament nou i refrescant del joc.

Com a resultat, la vostra versatilitat es millorarà, ja que podreu afrontar gairebé qualsevol repte que us proposi un curs o condicions de cara i amb confiança. Gràcies a la selecció de més de 160 cursos, podràs jugar i experimentar-los tots. És a dir, independentment del curs a l'aire lliure que decideixis jugar, ja sigui de manera competitiva o pausada, veuràs com la teva adaptabilitat ha millorat i t'ajudarà en els teus moments difícils.

Tot això mentre es perfecciona la capacitat de negociar una selecció dels cursos més difícils del món. Estem segurs que us quedareu amb ganes de tornar per més, cada vegada. Preneu-vos-ho de nosaltres quan diem que aquesta excel·lent addició és una increïble relació qualitat-preu, ideada per un dels líders del sector en la fabricació de simuladors de golf a Espanya.

Un simulador de golf Trackman, un dels productes insígnia del simulador de golf aquí a Black Box Golf, us posa en ple control del vostre joc, amb dades al vostre abast que mapegen tots i cadascun dels gronxadors que realitzeu. Això us permet dominar aquests forats complicats que us han evadit fins ara o simplement us ajuda a convertir-vos en el jugador que sempre heu volgut ser.

Quan es combina amb la propera generació en tecnologia de captura de radar (RCT), fins i tot la vostra pilota de golf us pot ajudar a millorar el vostre joc. RCT significa que ara podem fer un seguiment de boles interiors amb una captura de velocitat de gir del 99%, per a més de 500 tirs. Això us proporcionarà encara més informació sobre el vostre joc, suggerint-vos més maneres de millorar.  

El vostre joc també es beneficiarà de les aportacions d'alguns dels principals entrenadors i jugadors del món, que us proporcionaran els seus coneixements i experiència a mesura que avança el vostre joc.

Per tant, fins i tot si us ve de gust com la següent gran cosa del golf professional o simplement jugueu a causa de l'amor al joc, llavors un Simila R de golf virtual Trackmanés per a vosaltres. Perfecte per jugar a qualsevol hora del dia o de la nit, podeu jugar al contingut del vostre cor tant si plou com si brilla a l'exterior.

Mai hi ha hagut una millor manera de millorar tots els aspectes del vostre joc que amb el simulador de golf virtual Trackman, proporcionat per Black Box Golf. Si voleu obtenir més informació sobre aquest producte o qualsevol de les nostres altres opcions de simulador de golf a casa, no deixeu de posar-vos en contacte avui mateix.

Escenari de posada en interior Zen Oracle

Una altra fantàstica innovació de golf que pot millorar dràsticament el vostre joc curt i portar el vostre putting al següent nivell, és el Zen Oracle Indoor Putting Stage. Aquesta nova manera de millorar la vostra posada utilitza una tecnologia innovadora per cartografiar amb precisió cada presa, independentment d'on estigueu col·locats sobre el verd. Mitjançant dades detallades i avenços tecnològics, podeu abordar qualsevol qualitat de verd des de la comoditat de casa vostra, cosa que significa que mai no haureu d'anar a buscar un repte, ja que el repte us arribarà. 

Feu que la tasca sigui tan fàcil o tan difícil com necessiteu, amb la possibilitat d'afrontar pendents amb una configuració de pendent que pugueu controlar vosaltres mateixos. Aquest innovador putting green et posa al cor de cada tir i fa que el més desenfadat dels jugadors vulgui millorar! Amb una precisió de gradient de fins a +/- 0,1% i l'ultra-veritable Zen Master posant gespa, podeu estar segur que els gradients que experimentareu al curs real es reflecteixen amb precisió de pin-point a casa vostra. Permetent-vos dedicar temps i pràctica a dominar realment cada tret abans de sortir a desafiar els vostres amics.  

Amb el Zen Oracle indoor putting green, podeu dominar el vostre joc de putting en el vostre propi entorn ideal, de manera que pugueu perfeccionar la vostra tècnica durant hores i hores. Podeu experimentar els putting greens realistes d'alguns dels millors i més reconeguts cursos de tot el món en qualsevol moment. Realment està tot al teu abast amb aquestes revolucionàries solucions de golf interior. 

L'Oracle Zen és molt aclamat. Recomanat com a ajuda docent pel principal entrenador de putting tour del món, Phil Kenyon, i el cèlebre instructor de golf de televisió nord-americà Michael Breed, per citar-ne alguns. De la mateixa manera, els golfistes experimentats, com pga- pro -Freddy Valenti, i el campió de l'Obert dels Estats Units del 2019 Gary Woodland utilitzen amb orgull aquest simulador de putting green per ajudar a millorar les seves habilitats. 

Amb la compra de qualsevol simulador de golf, enrere queden els retards i les barreres per practicar. Ja no tancaran els cursos, el mal temps o les fosques nits d'hivern seran un obstacle per a la vostra millora. Simplement puja al teu simulador en qualsevol moment i allunya't del contingut del teu cor.

Posa't en contacte avui mateix

Esteu a punt per pujar de nivell el vostre joc? Invertiu en el vostre propi simulador de golf virtual a casa.

Per a més informació, truca'ns al +34 951 120 980 o envia'ns un correu electrònic i et respondrem el més aviat possible.

Per posar-vos en pràctica abans de comprar, visiteu el nostre showroom a San Pedro de Alcantara, Marbella, i experimenteu demostracions en profunditat de tots els simuladors per ajudar-vos a triar el vostre favorit. Assegureu-vos de posar-vos en contacte amb nosaltres aquí a Black Box Golf, i podem proporcionar-vos la vostra experiència de golf de somni en poc temps. 

Un cop hagis triat el teu favorit, estarem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que tinguis i fins i tot instal·lar-lo per a tu, deixant-te seure, relaxar-te i triar el teu conjunt de clubs per a la sessió!

Àlex Sutch