Quins simuladors de golf utilitzen els professionals turístics de PGA?

Quins simuladors de golf utilitzen els professionals turístics de PGA

És possible que us sorprengui notar que no només els golfistes professionals surten al verd tan sovint com poden, sinó que també utilitzen simuladors de golf a la comoditat de casa seva. 

Ja sigui per aprofundir en les habilitats de posada o per dominar un tir complicat, els professionals turístics de la PGA utilitzen simuladors de golf principalment per obtenir comentaris. La tecnologia sensorial, així com el programari d'última generació utilitzat pels simuladors de golf, els ajuda a millorar el seu golf en temps real, amb dades instantànies disponibles sobre l'angle i la precisió de cada tret. 

Els professionals del pga tour es beneficien d'aquestes dades, ja que els ajuda a convertir-se en millors golfistes en temporada baixa quan no competeixen. També els dóna l'oportunitat de "practicar" en cursos de renom mundial, donant-los la capacitat d'analitzar el seu swing i comprendre les debilitats del seu joc. 

Hi ha diversos simuladors de golf utilitzats pels professionals turístics de la PGA, inclosos: 

  • Prospectiva Esports CG2

  • Full Swing Golf

  • Golf d'Alta Definició

  • Golfzon

Aquests simuladors de golf s'estan popularitzant ràpidament per als entusiastes del golf, permetent ara la mateixa millora dirigida i informada per la tecnologia per als golfistes habituals, sense necessitat d'hores al fairway.

Enrere queden els dies perduts a causa del mal temps, o les nits perdudes durant els foscos mesos d'hivern. Els golfistes no professionals com vosaltres ara poden fer grans salts en habilitat, precisió i confiança posant el vostre temps de relaxació a casa per aprofitar-lo millor.

Simulador de golf trackman

Sens dubte, un dels simuladors de golf preferits utilitzats per golfistes professionals, com Tiger Woods, Rory McIlroy, Justin Rose, Sergio Garcia i Justin Thomas, és el Trackman Virtual golf Simulator , que també ha aparegut a l'US Open. Creat pels líders de la indústria en la producció de simuladors de golf a Espanya, més de 300 professionals turístics de pga utilitzen el simulador Trackman Golf per perfeccionar i simplificar el seu joc. 

Com un dels nostres productes insígnia del simulador de golf aquí a Black Box Golf, el Trackman destaca com un dels millors simuladors de golf del mercat, ja que es beneficia de l'aportació d'alguns dels millors golfistes i entrenadors del món. Aquesta experiència garanteix que el joc del professional es pugui millorar mitjançant el mapatge de l'ADN de tots i cadascun dels swing. 

Substituint la necessitat d'hectàrees i hectàrees de terra i 18 forats, el Trackman es pot col·locar a qualsevol habitació de la casa, i fins i tot al jardí. Sempre que l'habitació tingui aproximadament 5m d'amplada i profunditat, i 2,5m d'alçada, albergarà fàcilment el simulador de golf Trackman

Això permet una distància de 0,30 m de la paret a la pantalla i de 2,5 m de la pantalla al tee. Amb uns 1.9 m d'espai darrere, l'usuari pot estar segur que no colpejarà res darrere seu amb el seu club. 

El simulador de golf Trackman també es pot instal·lar a l'exterior, aprofitant el sol espanyol. Utilitzant les mateixes distàncies a l'exterior que a l'interior, es pot aconseguir la configuració perfecta. Amb un anivellador automàtic integrat al Trackman, no importa si el terreny fora de la vostra propietat és desigual: aquest simulador de golf encara funcionarà. 

Simulador de puttview golf

Aquí, a Black Box Golf, també ens hem associat amb Puttview, el simulador de golf ideal si voleu perfeccionar les vostres habilitats de putt. Com a millor del món en disseny i implementació de putt green, el simulador de golf Puttview utilitza l'última tecnologia per analitzar putts i identificar on es poden fer millores. 

Tenint l'experiència definitiva de posar-se al seu abast, els professionals turístics de PGA poden millorar massivament el seu joc, acabant la seva experiència de simulador de golf a una samarreta. 

Tanmateix, no es limita només als professionals, ja que el simulador de golf Puttview pot ser utilitzat per qualsevol persona. Descrit pel canal de golf com "l'arma secreta de posada de Bryson DeChambeau", ara també us podeu centrar a millorar tots els aspectes del vostre putting.

Amb característiques especialitzades que se centren en tot, des de la direcció del teu swing fins al teu control de potència, la velocitat de la pilota fins a plans de pràctica diaris personalitzats, entrena al costat de les estrelles en la comoditat de la teva sala d'estar i mira fins on pots millorar.

Escenari de posada en escena de Zen Oracle

Black Box Golf també es complau d'haver-se associat amb Zen Oracle i el seu escenari de putting indoor, que compta amb una tecnologia innovadora que posa el golfista en el control de cada tir que fa. 

Els golfistes professionals han donat a aquesta etapa de posada en escena zen Oracle indoor el seu aval i l'utilitzen personalment per desenvolupar les habilitats addicionals que necessiten per impactar en el recorregut de la PGA. 

Malgrat el que el seu nom pugui suggerir, l'Oracle Zen és adequat tant per a l'entrenament de golf de putting com de swing complet, amb una precisió de fins a +/- 0,1% a l'hora d'establir gradients personalitzats, cosa que permet practicar sobre mentides inclinades de tot tipus.

Reconegut per la seva sensació ultrarealista, l'escenari de putt indoor t'ajudarà a dominar els cursos del món, per molt que s'ondulin i picin, tal com va avalar la icona de la Ryder Cup europea, Ian Poulter.

Per tant, si voleu instal·lar el mateix simulador de golf que utilitza Tiger Woods o simplement voleu sobrecarregar el vostre desenvolupament de golf instal·lant el vostre propi putting green d'última generació a casa vostra a Espanya, truqueu-nos al +34 951 120 980 o envieu-nos un correu electrònic a info@blackboxgolf.es i ens posarem en contacte amb vosaltres el més ràpidament possible.

Àlex Sutch