The LIV Golf Fan Experience

LIV experiència dels aficionats al golf

Les LIV Golf Series , la gira inicial que intenta competir amb la gira PGA i sovint coneguda com la "Lliga de Golf Saudita" a causa del suport financer saudita, acollirà 8 esdeveniments durant la seva temporada inaugural, que va començar el 9 de juny de 2022 al Centurion Club, a prop de Londres. 

Els pro-golfistes han de triar entre competir al PGA Tour o als esdeveniments de golf LIV: no se'ls permetrà jugar tots dos, tal com determinen les forces darrere del PGA Tour. Qualsevol golfista que participi podrà jugar només en els jocs que vulgui, i s'abonarà per esdeveniment.  

Competiran per una bossa de 20 milions de dòlars i els equips també jugaran per 5 milions de dòlars addicionals a la setmana, amb els perdedors que encara guanyen 120,000 dòlars, com a mínim. 

Però, a més d'oferir una nova perspectiva sobre els tornejos de golf, LIV Golf també proporcionarà als aficionats una experiència de golf com cap altra. Descrit per LIV Golf com a "interaccions úniques", els aficionats gaudiran d'un festival de menjar, entreteniment, activitats educatives i classes d'entrenadors professionals. 

També podreu jugar en alguns dels millors camps de golf del món, gràcies a simuladors de golf d'última generació, inclosos: 

Zen Oracle

El Zen Oracle és un simulador de putting green, que utilitza tecnologia innovadora per rastrejar i controlar les vostres habilitats de putt de golf, i que us permet augmentar el vostre joc, centrant-vos en les àrees del vostre putt que necessiten millorar. 

Donant-vos el control de cada presa que feu, Zen Oracle també és un dels favorits dels professionals del golf que busquen convertir-se en millors jugadors. A més d'estar disponible per al seu ús durant el LIV Golf Tour, també podeu tenir el Zen instal·lat a casa vostra, de manera que podeu practicar el putt a qualsevol hora del dia i de la nit. 

Com a equipament versàtil, el simulador Zen Oracle està disponible a Black Box Golf, així com un altre magnífic simulador de golf interior: el Trackman. 

Simulador de golf virtual Trackman

El Trackman no només és l'estat de la tècnica, sinó que també es beneficia de l'aportació de nombrosos professionals del golf de primer nivell i els seus entrenadors. Trackman cartografia l'ADN de tots i cadascun dels gronxadors, que proporciona moltes dades de cada tret, així com del vostre joc. 

Tenir instal·lat aquest simulador de golf interior en una habitació de recanvi, garatge o soterrani significa que teniu accés les 24 hores a alguna cosa que potencialment pot millorar significativament el vostre joc. No cal esperar el bon temps ni sotmetre's a la fisicitat que prové de caminar forat a forat en un recorregut de 80 acres! Què no t'agrada? 

Un cop els hàgiu donat un cop d'ull al LIV Golf Tour, o simplement us agradi l'aspecte dels simuladors interiors i els avantatges que poden tenir en el vostre joc, poseu-vos en contacte amb Black Box Golf al +34 951 120 980 o envieu-los un correu electrònic a info@blackboxgolf.es. També podeu omplir el seu formulari en línia i algú es posarà en contacte amb vosaltres.

Àlex Sutch