Què és TGL Golf?

Què és TGL Golf?

TGL és la lliga de golf "amb infusió tecnològica" que actualment està sent liderada per les superestrelles de golf Tiger Woods i Rory McIlroy, en col·laboració amb el PGA Tour.

Suggerit per començar el gener de 2024, es proposa que els jocs TGL tinguin lloc els dilluns a la nit, creant un nou aparell habitual per als aficionats al golf.

Tot i que encara no s'han anunciat més detalls, què sabem fins ara?  

Com funcionarà el TGL?

TGL comptarà amb 18 jugadors del PGA Tour, dividits en 6 equips de 3.

Aquests equips es jugaran de cap a cap un cop per setmana, en un format de lliga recognoscible per als aficionats a l'esport, al llarg de 15 setmanes. Aquestes 15 setmanes formaran una temporada.

Cada equip jugarà 5 partits a raó d'un partit per setmana.

S'espera que els partits durin al voltant de 2 hores i se centraran en un joc trepidant de 18 forats.

Al final de la temporada regular, hi haurà semifinals i després una final per coronar un equip guanyador.  

L'esperança per al TGL és que sigui rebut amb entusiasme i generi un ambient fulgurant a l'arena, fent-lo emocionant per als aficionats i creant un bon ambient per als jugadors.

Com funcionarà l'estadi TGL?

L'acció tindrà lloc en un enorme camp de golf virtual en un escenari construït a mida.

Els jugadors del pga tour jugaran les seves unitats en una pantalla de la mida d'una pantalla de cinema estàndard, mentre que les preses curtes es reproduiran al costat verd, de manera que els fans puguin veure millor.  

McIlroy i Woods esperen que el focus en els aficionats estiguin asseguts al costat verd i l'ambient atractiu s'assembli al d'un partit de bàsquet de l'NBA, que esperem que aporti una base de fans més jove i entusiasta.

TGL ha estat dissenyat per complementar el recorregut pga, en lloc de restar-ne, cosa que hauria de garantir que la popularitat del golf tradicional continuï. També significa que els aficionats que no gaudeixen del TGL poden evitar-lo del tot sense cap impacte en els campionats de golf actuals.

Quins avantatges té el TGL?

Tot i que alguns no els agradarà, aquesta lliga d'estelles pot tenir beneficis reals per als aficionats i per a l'esport en general.

Aquests inclouen:

·         L'oportunitat de veure atletes increïbles amb una freqüència més gran.

·         L'enfocament en l'experiència dels fans i l'ambient a la sorra hauria de fer que sigui emocionant de veure.

·         Podria omplir la franja de futbol de dilluns a la nit un cop acabi la temporada de l'NFL, donant als aficionats de l'NFL una altra cosa a veure.

·         Els elements tecnològics del joc i el format de ritme ràpid podrien atraure una nova varietat d'aficionats, ampliant l'atractiu del golf.

·         En veure jocs a la televisió, els aficionats no hauran de viatjar als jocs, cosa que el fa molt més accessible.

·         Els jocs no es cancel·laran pel mal temps.

 

Tot i que és poc probable que sigui popular entre tothom i augmenti la competència directa amb el LIV Golf recolzat per Saudita, és certament emocionant veure com el TGL podria utilitzar la tecnologia i ampliar l'atractiu del golf per atraure milers de nous aficionats i jugadors en pocs anys.

Tothom aquí a Black Box Golf està emocionat de veure els resultats de l'augment de l'aplicació de simuladors de golf dins de l'esport. Si vols més informació, explora la nostra gamma de simuladors de golf o posa't en contacte amb l'equip per correu electrònic per obtenir assessorament personalitzat.

Àlex Sutch