Quin camp es pot jugar en un Simulador de Golf Trackman?

Els aficionats al golf reals coneixeran la importància dels camps jugats per golfistes professionals.

Cada rolling green recuperarà records de victòries brillants o derrotes punyents i, per a molts, jugar en aquests cursos serà un somni de tota la vida.

El Trackman Golf Simulator fa realitat aquests somnis. Des de la comoditat de la vostra sala d'estar, podeu jugar en cursos famosos com St Andrews Links, o fins i tot l'exòtic Medinah Country Club.

Utilitzant els últims avenços tecnològics per construir cursos hiperreals

Magistralment representat amb detalls minuciosos mitjançant mapes LiDAR en 3D, la gamma de cursos digitals del TrackMan us transportarà a tot el món i us farà creure que hi sou realment.

Light Detection and Ranging (LiDAR) és una tecnologia de teledetecció que utilitza llums d'un làser per recollir mesures que després s'utilitzen per crear models d'alta resolució d'elevació del sòl.  

Amb una precisió vertical d'uns 10 centímetres, els gràfics de cada curs icònic han estat recreats per l'equip de TrackMan a un nivell de definició irreal.

El mapatge LiDAR també ens permet recrear perfectament cada búnquer, fairway i green, oferint-vos una experiència de còpia de carboni darrere de la vostra pròpia porta principal.

226 cursos amb només prémer un botó.

No importa el teu estat d'ànim, sempre trobaràs una impressionant selecció de camps per jugar amb el Simulador de Golf TrackMan.

Amb 226 per triar, se us espatllarà l'elecció.

Tant si opteu per jugar a la casa espiritual del golf, St Andrews Links, on es va celebrar el Campionat Obert del 2022, i reviu la final entre Smith i Young. Explora l'arquitectura del golf i forma la teva pròpia opinió sobre els famosos punts cecs del Camp Vell.

O provar els verds escocesos de Royal Troon, els propers amfitrions de l'Open 2024, amb vistes a l'atmosfèric Firth de Clyde i a la històrica illa d'Arran. Desafia't a completar el famós forat 8, sobrenomenat el Segell de Correus per la seva petita superfície de posada.

Potser preferiries jugar en un curs passat per alt per un castell arrelat a la història irlandesa? El club de golf Royal Portrush es troba als turons de sorra de la costa de la calçada d'Antrim Del Nord i va ser votat com un dels vuit millors clubs de golf del món per Golf Digest. Royal Portrush ha d'acollir els Campionats Oberts del 2025, cosa que us donarà molt de temps per estar a l'alçada abans que arribin els professionals.

Potser els cursos nord-americans són més la vostra tassa de te? Juga a Quail Hollow Club a Carolina del Sud i a veure si pots sobreviure al forat 18, denotat l'infernal Milla Verda. Podeu evitar amb èxit que el búnquer i la riera serpentejant entrin per sota de la par al costat dels professionals del proper campionat de la PGA 2025?

El vostre cor anhela l'arquitectura morisca i una selecció de cursos? Juga al Medinah Country Club en un dels seus tres greens i viu el teu propi miracle a Medinah. Entrena dur en aquest curs i potser com Ian 'The Postman' Poulter pots portar la teva pròpia victòria de la Ryder Cup d'última hora.

Trieu el vostre favorit o opteu per un lloc nou per provar, teniu infinites opcions per triar amb el Simulador de golf TrackMan.

Una selecció creixent de cursos de Par 3

Els camps més curts i emocionants, par 3 forats estan augmentant en popularitat tant amb golfistes experimentats com amb nous.

Com a tal, la inclusió d'una selecció de cursos de par 3 al sistema TrackMan Golf va ser una mica obvi.

Infinitament més accessible que un camp complet i ideal per a golfistes més joves o nous, jugar un camp de par 3 permet una introducció més suau i menys pressuritzada al golf que pot ajudar a deixar els jugadors amb ganes de més.

També ideal per als inquiets golfistes experimentats que busquen allunyar-se unes hores, la gamma de camps inclou:

·         Travessia de l'Abel

·         Centre de Golf Adlington - El Graduat

·         Bosc de DaleBrook

·         Curs curt de Hillcrest 'Els cinc'

·         Lleó de Montana

·         Lostwood Glen

·         Riu sorra

·         Vall de Senoja

·         Curs curt de Sutton Bay

·         El Club Aces

·         Els nou perduts

Nous cursos cada mes.

Amb una mitjana de tres cursos afegits al mes i una enorme quantitat de 226 cursos precarregats al sistema, podeu esperar una àmplia selecció de cursos per triar i jugar.

Entrena dur en el teu temps lliure i converteix-te en l'amo de cada tret en els teus camps preferits o juga en línia amb altres fanàtics del golf. Organitzeu nits mensuals de tornejos amb els vostres amics més propers o fins i tot jugueu juntament amb els propers tornejos importants per trobar qui entre el vostre tedi és realment el millor jugador. Forma la propera generació de Pro-Golfistes i passa temps de qualitat mostrant a la teva família la teva passió.

Pots fer-ho tot amb el Trackman Golf Simulator.

Cursos famosos a casa teva

Aleshores, a què esperes?

En constant desenvolupament i expansió amb nous cursos, avenços tecnològics i jocs, el Simulador de Golf TrackMan ofereix hores d'entrenament, entrenament i escapisme per a jugadors de totes les edats, proporcionant als usuaris una excel·lent relació qualitat-preu.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per demanar el vostre propi Simulador de Golf TrackMan o visiteu-nos al nostre showroom a San Pedro de Alcantara per a una demostració de les moltes característiques especialitzades. Truca'ns al +34 951 120 980 o envia'ns un correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com puguem.

Àlex Sutch