Quina popularitat tenen els simuladors de golf?

Una de les majors innovacions del golf recentment són els simuladors de golf indoor.

Fàcil d'utilitzar, ràpid de configurar i amb famosos camps representats amb un detall magistral, els simuladors de golf ofereixen als entusiastes i professionals del golf la possibilitat de jugar independentment de l'hora, el dia o les condicions meteorològiques i desenvolupar les seves habilitats de golf alhora.  

Però, com a peces de kit bastant cares, quina popularitat tenen realment?  

Quina popularitat tenen els simuladors de golf?

Segons la investigació realitzada per Straits, el mercat de simuladors de golf es va valorar en poc més d'1.3 milions de dòlars el 2021 i es preveu que arribi a més de 3.3 milions de dòlars el 2030, donant una taxa de creixement anual composta (CAGR) del 10.1%.

Per a aquells que no van assistir a l'escola de negocis, això demostra un interès de mercat saludable i un CAGR d'entre el 10-20% suggereix que el creixement de la indústria és i és probable que continuï sent fort.

Això significa que els simuladors de golf són populars entre els clients ara i s'espera que continuïn sent cada vegada més populars en les previsions, desmentint els naysayers que podrien dir que només són una tendència.

Aquesta creixent posició de mercat es deu a la unió de múltiples factors populars que estan vinculats pels simuladors de golf. Aquests inclouen la tecnologia de simuladors i l'augment de l'adopció del golf com a afició d'oci

Però, com influeix la creixent popularitat d'aquestes àrees clau en la popularitat dels simuladors de golf?

Tecnologia de simuladors

La tecnologia del simulador es descriu sovint com el següent pas en la tecnologia de jocs.

Coneguda per ser immersiva i amb alts nivells de precisió i realisme, la tecnologia d'immersió ha estat utilitzada pels desenvolupadors de jocs durant anys per crear jocs addictius i inspiradors que els jugadors no volen deixar de banda.

La combinació de la tecnologia d'immersió popular amb la tecnologia en temps real que t'entrena i millora demostrablement el teu joc, obre un nou món de possibilitats per als amants del golf.

L'amalgama de joc i pràctica crea una experiència emocionant per als jugadors, que, de manera similar als jocs d'ordinador, els fa retrocedir una vegada i una altra.

Ara, els jugadors poden, a tots els efectes, estar sobre el verd, envoltats de les vistes i els sons dels camps de golf de renom mundial mentre la vida continua al seu voltant.

TGL

La propera lliga de golf TGL, o "amb infusió tecnològica", pionera per les superestrelles de golf Tiger Woods i Rory McIlroy, en col·laboració amb el PGA Tour, començarà el gener del 2024.

Sens dubte, això capitalitza els nivells d'interès actuals dels simuladors de golf i s'espera que porti el golf jugat a nous públics de tot el món.

També és just veure com això també podria augmentar el nombre de jugadors de simuladors de golf.

Mitjançant simuladors de golf, els golfistes poden submergir-se completament en l'experiència des de casa seva i utilitzar la tecnologia més avançada per millorar el seu joc en una sola caiguda.

Què no t'agrada?

El golf com a hobby d'oci

Segons una investigació de The R&A, publicada per Golf Monthly, les xifres oficials mostren que el nombre d'adults en curs a Gran Bretanya ha passat de 2,5 milions el 2017 a 4,8 milions el 2021.

A més, un total de 5,3 milions d'adults van gaudir d'una ronda en un recorregut complet (nou o 18 forats) a Gran Bretanya i Irlanda el 2021.

Això demostra la importància creixent del golf com a activitat d'oci i deixa entreveure l'augment del nombre de persones que podrien utilitzar el seu interès pel golf sobre el verd com a segway per jugar a jocs de golf mitjançant simulador.

Sobretot si ens fixem en les zones més populars per a la venda de simuladors de golf, tal com identifiquen Els estrets: Amèrica del Nord i Europa.

Geogràficament, aquestes zones són conegudes per experimentar un clima més pobre en totes les estacions de l'any, però especialment a la tardor i l'hivern, cosa que fa que els simuladors de golf siguin ideals, ja que es poden jugar en totes les èpoques meteorològiques.

L'impacte de la COVID-19

A diferència de la majoria d'altres àmbits de la vida, l'esclat de la COVID-19 i els confinaments posteriors van fer molt per augmentar la participació en el golf.

La investigació de l'Informe de Participació de Golf de gran Bretanya 2021 citat a England Golf, va trobar que hi va haver un fort augment dels golfistes del Regne Unit, passant de 3 milions el 2019 a una enorme quantitat de 5,2 milions el 2020.

La disminució de la disponibilitat d'altres esports, especialment els esports d'equip, i l'augment del temps que la gent passava a l'interior els feia acudir als greens, on podien fer més exercici, socialitzar-se en seguretat i millorar el seu benestar mental.

A partir de les dades d'R&A, veiem que aquesta popularitat s'ha mantingut al mateix nivell, disminuint només lleugerament des de l'últim confinament.

Inverteix en un simulador de golf avui mateix

A causa del matrimoni d'una impressionant tecnologia en temps real i l'augment de la popularitat del golf com a afició d'oci, els simuladors de golf estan preparats per gaudir de popularitat a llarg termini, especialment per a aquells que tenen limitacions de temps o viuen en zones de mal temps.    

Perfecte per a jugadors en solitari, famílies boges pel golf o un grup de companys de golf per igual, realment hi ha un simulador de golf per a tothom.

Per a aquells que encara consideren un simulador de golf, poseu-vos en contacte amb els experts de Black Box Golf avui mateix. Estarem encantats d'atendre qualsevol dubte que tinguis o assessorar-te sobre el millor model per a les teves necessitats. Podem xatejar i organitzar demostracions al nostre showroom de Marbella, o si no sou locals, podeu omplir el nostre formulari de contacte i ens posarem en contacte amb vosaltres tan aviat com puguem.  

Àlex Sutch