Què és Trackman Range?

QUÈ ÉS LA GAMMA TRACKMAN?

La gamma Trackman està dissenyada per desenvolupar i millorar els jocs dels golfistes, utilitzant rastrejadors de radar i GPS situats en els rangs de conducció per donar consells individuals de millora basats en dades en temps real.

No s'ha de confondre amb la gamma de Trackman (minúscula "r") que fa un seguiment del moviment de la pilota fins a +350 iardes, el Trackman Range ofereix paquets virtuals de golf, pràctica i entreteniment dissenyats per atraure fins i tot als no golfistes.

Però, per què el Trackman Range és tan emocionant i per què el necessiteu per al vostre camp de pràctiques?

Proporcionar als jugadors dades en temps real amb el Trackman Range

El Trackman Range calcula les dades en temps real col·locant diversos radars amb seguiment GPS a tot l'abast.

A partir d'aquestes dades, es crea una matriu de camp de seguiment superposada, o pantalla, que fa un seguiment del vol de cada bola, des de cada badia connectada.

Aquesta informació es transmet instantàniament al dispositiu connectat d'aquesta badia, ja sigui un monitor, una tauleta o un telèfon intel·ligent, que permet als golfistes l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats en funció de les dades del seu tret.

Inclou informació com:

·         Velocitat de la pilota

·         Angle de llançament

·         Direcció de llançament

·         Altura

·         Portar

·         Distància total

·         Distància a ancorar

Ara, utilitzat pels camps de conducció de tot el món, el Trackman Range pot calcular més dades de les que els jugadors probablement sabran què fer, donant als visitants de gamma la possibilitat de centrar-se en canvis microscòpics o mirar àrees de millora més grans.

Això inclou portar patis i nivells de precisió amb cada tipus de club, que Trackman descriu com el "secret per puntuar que està mirant els golfistes a la cara ..."

Això és important perquè molts golfistes de vegades se senten poc entusiasmats pel seu pas pel camp de golf. El caràcter repetitiu de l'activitat fa que, tot i que sigui molt important per a la progressió d'un golfista, pot semblar monòton si els jugadors no reben comentaris i consells adequats per millorar.

Amb el Trackman Range, els visitants poden veure de manera inequívoca a partir de les dades com estan rendint, i com millorar, i el format digital el fa atractiu, i entretingut.

Conduir els golfistes a tenir èxit.

Apropa el golf a tothom amb la Trackman Range

El Trackman Range està dirigit a golfistes de tots els nivells d'habilitat i té com a objectiu donar comentaris i una experiència basada en dades que faci que la pràctica se senti com un joc.

La inclusió d'un paquet d'entreteniment significa que el golf pot convertir-se en una perspectiva atractiva per als no jugadors, que es trobaran atrapats en la nova gamma de jocs de Trackman.

Jocs per a no golfistes amb la gamma Trackman

El Trackman Range ha inclòs tres jocs aptes per a principiants, perfectes tant per a golfistes seriosos com per a principiants de golf que fomenten el desenvolupament d'habilitats clau de golf amb un factor de diversió augmentat.

Diana

Aquest joc es va desenvolupar, com el seu nom indica, per treballar la precisió de l'objectiu i implica la puntuació de punts per aterrar la pilota més a prop de la bandera.

Premeu-lo

Hit It anima els jugadors a simplement colpejar la pilota tan lluny com puguin, augmentant així el seu abast.

Elements com batre el seu millor personal mantenen els jugadors compromesos i treuen a la llum la competència natural entre amics i familiars.

Captura de la bandera

Proveu i augmenteu la vostra precisió intentant capturar totes les banderes.

L'objectiu del joc és aterrar la pilota més a prop de cada bandera per capturar-la fins que les tinguis totes.

En augmentar la diversió per a tothom, Trackman Range converteix la pràctica del golf en un joc literal i, sens dubte, té com a objectiu augmentar l'interès pel golf per partida doble:

1. Donar una bona estona als no golfistes i animar-los encara més a l'esport.

2. Mantenir interessats els jugadors de golf actuals augmentant el factor diversió del temps dedicat al camp de conducció.

Trackman Range per al teu camp de pràctiques

Aleshores, a què esperes?

Poseu-vos en contacte amb Black Box Golf avui mateix per demanar la vostra pròpia gamma Trackman o visiteu-nos al nostre showroom a San Pedro de Alcantara per fer una demostració de les moltes funcions especialitzades disponibles.

També pots trucar-nos al +34 951 120 980 o enviar-nos un correu electrònic si tens qualsevol dubte i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Àlex Sutch