Què has de saber sobre el torneig AT&T Pro-Am

Descrit com un dels esdeveniments més emocionants del PGA TOUR, torna el compte enrere per a l'AT&T Pebble Beach Pro-Am anual!

També conegut com el Crosby, que comença el dilluns 30 de gener i s'estén fins al diumenge 5 de febrer, què heu de saber sobre el torneig d'aquest any?

Segueix llegint per saber-ne més!

On es juga el torneig AT&T Pro-Am?

El torneig AT&T Pro-Am es juga en tres camps de la península de Monterey, Pebble Beach Golf Links, camp de golf Spyglass Hill i Monterey Peninsula Country Club: Shore Course.

Enllaços De golf de còdols

Descrit com un dels camps més bonics del món, Pebble Beach Golf Links abraça les escarpades costes de la badia del Carmel, amb vistes a l'oceà Pacífic.

Sis vegades amfitrió del Campionat Obert dels Estats Units, Pebble Beach serà la seu de vuit futurs Campionats Oberts dels Estats Units, inclòs el seu primer Campionat Obert femení dels Estats Units a finals d'aquest any.

Camp de golf Spyglass Hill

Classificat com un dels cursos més durs del món i prenent el seu nom de la clàssica Stevenson Treasure Island, Spyglass Hill també té unes vistes panoràmiques al mar.

A diferència de Pebble Beach, però, Spyglass Hill combina la terra i el mar, amb vistes tant al bosc del Monte com al Pacífic.

Monterey Peninsula Country Club: Shore Course

Amb carrers que toquen i roden que es combinen perfectament amb la topografia del paisatge, com Spyglass Hill, Monterey Peninsula Country Club: Shore Course combina vistes a l'oceà i vegetació natural, incloses herbes natives i xiprers.

Va tornar a entrar en la rotació de l'AT&T Pebble Beach Pro-Am el 2010 després de la seva última co-acollida el 1977.

Qui juga al torneig AT&T Pro-Am?

L'AT&T Pebble Beach Pro-Am compta amb una selecció de jugadors professionals i famosos, inclòs el campió de tornada del 2022 Tom Hoge, que va vèncer tres vegades el golfista guanyador principal Jordan Spieth. També torna beau Hossler, en tercer lloc, descrit com un autèntic prodigi.

Al costat de professionals, algunes celebritats opten per participar en el torneig. Entre els jugadors destacats d'aquest any hi ha:

·         L'exfutbolista professional Gareth Bale

·         L'actor i humorista Bill Murray

·         Estrella del rap Macklemore

·         2015 Miss Amèrica Kira K. Dixon, i

·         Quarterback de futbol americà Aaron Rodgers.

Per a qui ajuda el torneig AT&T Pro-Am a recaptar diners?

Originalment celebrat el 1947, Bill Crosby va convidar un grup d'amics junts a jugar a golf i un clambake per recaptar diners per a organitzacions benèfiques locals de la regió de la Costa Central a Califòrnia.

A partir de llavors va néixer el torneig.

Ara, a mesura que les estrelles i els professionals s'han fet més grans i millors, també ho han fet les donacions benèfiques aconseguides en suport de la Fundació Monterey Peninsula.

El 2022, la Fundació Monterey Peninsula assolirà una fita de recaptació de fons entre els tornejos PGA TOUR, superant els 200 milions de dòlars en contribucions benèfiques.

Puc jugar juntament amb el torneig AT&T Pro-Am?

Absolutament!

El simulador de golf TrackMan compta amb més de 212 camps, un dels quals és Pebble Beach.

Això vol dir que durant el torneig, a més de veure-ho, podeu reunir els vostres amics i jugar també.

Podríeu organitzar la vostra pròpia nit de torneig, fins i tot incloent una quota d'entrada que podríeu dividir entre el guanyador i la Fundació Monterey Peninsula.

Compra la teva pròpia trackman range per jugar juntament amb el torneig AT&T Pro-Am

Per comprar el vostre propi simulador de golf TrackMan Range perquè pugueu jugar, poseu-vos en contacte amb Black Box Golf avui mateix per demanar el vostre propi Trackman Range o visiteu-nos al nostre showroom a San Pedro de Alcantara per fer una demostració de les moltes funcions especialitzades disponibles.

També pots trucar-nos al +34 951 120 980 o enviar-nos un correu electrònic si tens qualsevol dubte i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Àlex Sutch