Uneix-te al Torneig de Golf TrackMan per la teva oportunitat de guanyar!

Uneix-te al Torneig de Golf TrackMan per la teva oportunitat de guanyar!

La vostra pràctica de golf necessita una mica de sacsejada?

O busques un nou repte?

Uneix-te al Torneig de Golf Trackman per al curs 2022-23 i estigues en marxa per obtenir una selecció de premis mensuals i l'oportunitat de guanyar el gran sorteig, gentilesa de Titleist i Casa de Campo Resort & Villas.

Vam pensar que això faria pessigolles a la teva fantasia!

 

Què és el Torneig de Golf Trackman?

La Trackman Virtual League és un torneig global organitzat per Trackman en col·laboració amb Titleist i Casa de Campo, per a golfistes amateurs de tot el món.

El torneig consta de 5 tornejos individuals des de l'1 de desembre de 2022 fins al 30 d'abril de 2023.

Durant el torneig, podeu jugar al vostre propi Simulador de golf Trackman de forma gratuïta o pagar la tarifa normal a ratlla si jugueu en una instal·lació comercial i se us assignarà un handicap per assegurar-vos que jugueu contra golfistes al vostre nivell superior.

Jugar-hi us donarà l'oportunitat de guanyar una de les tres competicions mensuals, on podreu optar a una sèrie de premis i entrar al paquet de grans premis.

 

Quins són els premis per guanyar el Torneig de Golf Trackman?

Hi ha dues seleccions de premis disponibles durant el Torneig de Golf Trackman, guanyadors mensuals i el paquet de grans premis.

Premis mensuals

Per poder optar a un d'aquests premis, només has de jugar cada mes i aspirar a entrar en primer, segon o tercer lloc en el teu handicap.

Els premis inclouen:

1r classificat: Bossa de golf Titleist i una dotzena de pilotes RCT

2n lloc: Tour Performance Headwear, una tovallola de Titleist i una dotzena de boles RCT

3r classificat: Una dotzena de boles RCT

Més a prop del passador/Forat-en-un

També està disponible un premi per al més proper al pin/hole-in-one.

Per tenir la possibilitat de guanyar un titleist TSR Driver i encaixar, heu de jugar els cursos següents durant el seu respectiu mes.

Mes

Curs

Desembre

Dents del Gos

Gener

Tintoreria, Chavon

Febrer

Dents del Gos

Març

Fore de colorant

Abril

Dents del Gos

El gran premi general

Per a qualsevol persona que entri a la Lliga Virtual mensual jugant una ronda de golf de 9 forats, automàticament es farà una entrada al vostre nom a la loteria del gran premi.

Això vol dir que encara que no guanyis cap premi mensual, encara pots entrar a la loteria del gran premi fins a 5 vegades.

Un afortunat guanyador rebrà:

·         Una estada de quatre nits per a dues persones a la República Dominicana, que inclou vols i un paquet d'aliments i begudes amb tot inclòs.

·         Un conjunt complet de clubs titleist, amb accessoris professionals in situ.

·         Tres rondes de golf per a dos als camps De dents del gos, Dye Fore i The Links i una lliçó de golf per persona.

 

Com puc participar al Torneig de Golf Trackman?

Si encara no heu jugat en un simulador de golf Trackman, haureu de jugar dues rondes de 9 forats de golf virtual mentre heu iniciat la sessió al vostre compte de Trackman perquè TrackMan us pugui assignar un handicap.

Mentre jugueu, assegureu-vos d'utilitzar el vostre compte de Trackman, en cas contrari, les vostres partides no apareixeran a la classificació i no podreu optar a premis.

 

Quan finalitza el Torneig de Golf Trackman?

És realment important que els jugadors del Torneig de Golf Trackman tinguin en compte els horaris específics d'inici i finalització de cada torneig mensual per assegurar-se que tots els jocs jugats compten per a la vostra inscripció mensual.

El Torneig de Golf Trackman comença oficialment el dia 1 del mes a les 10:00 hora centreeuropea (04:00 EST), i acaba a les 23:59 hores de l'últim dia de cada mes, hora centreeuropea (05:59 EST).

Això vol dir que si esteu jugant al Regne Unit, les vostres hores oficials d'inici i finalització són en realitat les 9 del matí i les 10:59, respectivament.

Si us perdeu un mes, encara podeu entrar el mes següent, així que intenteu no desanimar-vos massa.

 

Troba el teu propi Simulador de Golf Trackman per entrar fàcilment al Torneig de Golf Trackman

Voleu saber exactament com millorar el vostre joc de golf?

Voleu jugar a golf amb més regularitat, però pressionat per temps?

Viure en un país plagat de mal temps que t'impedeix sortir al verd?

Molt després del tancament del Torneig de Golf TrackMan, els avantatges de tenir un simulador de golf Trackman continuaran.

Per acabar el Torneig de Golf Trackman a la comoditat de casa teva, truca'ns al +34 951 120 980, o envia'ns un correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com puguem.

Àlex Sutch