Ha canviat el PGA Tour a causa del golf LIV?

Ha canviat el PGA Tour a causa del LIV golf.jpg

Mentre continua la controvèrsia entre el PGA Tour i LIV Golf, el comissari Jay Monahan ha anunciat una revisió de la temporada 2024 del PGA Tour, sens dubte en resposta a l'amenaça que suposa el circuit LIV recolzat per Saudita.

Llavors, quins canvis podem esperar per al Tour el 2024?

 

El model d'esdeveniment designat

El PGA Tour va anunciar que la propera temporada (2024) els aficionats veuran camps reduïts d'entre 70 i 78 jugadors i sense retallades en vuit esdeveniments designats amb grans diners.

Es tracta d'una sortida important de l'actual protocol del PGA Tour, en el qual tots els esdeveniments designats, excepte el Torneig sentry de Campions i els playoffs, tenien o tindran camps i talls plens. Introduït inicialment aquest any, això havia de garantir que els millors jugadors del món estiguessin tots als millors esdeveniments i que hi hauria grans carteres per als competidors.

Tradicionalment, els grans esdeveniments utilitzaven una regla de tall per determinar qui hi jugava. En eliminar-ho, Monahan confia que no només milloraran els tornejos, sinó que la qualitat dels esdeveniments de camp complet millorarà al seu costat.

 

Veure els grans noms amb més regularitat

Al costat de canvis més amplis, els aficionats estaran encantats de saber que els millors jugadors del Tour ara es comprometran a jugar 20 o més esdeveniments del PGA Tour a l'any, en lloc dels tradicionals 15, sempre que es classifiquin.

Tot i que encara estem a l'espera de nous anuncis, els esdeveniments confirmats actualment inclouen:

·         Torneig sentry de Campions           

·         WM Phoenix Obert*      

·         Invitació al Gènesi       

·         Invitació Arnold Palmer           

·         El Campionat de Jugadors          

·         WGC Dell Technologies Match Play          

·         Torneig Màsters    

·         Patrimoni RBC*  

·         Campionat Wells Fargo*       

·         Campionat pga        

·         El Torneig Memorial         

·         Obert dels Estats Units                           

·         Campionat de Viatgers*                            

·         Campionat Obert

·         Fed Ex Campionat de Judes   

·         Campionat BMW      

·         Campionat del Tour

*Val la pena assenyalar que el WM Phoenix Open, RBC Heritage, Wells Fargo Championship i Travelers Championship són esdeveniments designats només per al 2023, però es podrien incloure a la rotació del 2024.

Al costat d'aquests, els jugadors triaran un mínim de tres esdeveniments addicionals del PGA Tour per completar la seva programació i portar-los fins al seu mínim de 20 esdeveniments.

Una cosa que, sens dubte, farà les delícies dels aficionats al golf de tot el món.

 

Els esdeveniments elevats ja són oficials

Els canvis recents al PGA Tour també defineixen clarament la diferència entre els esdeveniments més grans i els més petits, inclosos els anomenats Esdeveniments elevats.

Aquests esdeveniments, de vegades anomenats Esdeveniments Designats, compten amb moneders mitjans d'almenys 20 milions de dòlars i inclouen els 20 millors jugadors del Tour, sempre que es classifiquin. Inclouen:

1-3. Tres playoffs de la FedEx Cup

4. La invitació al Gènesi

5. Invitació d'Arnold Palmer

6. Torneig Memorial

7. Campionat WGC-Dell match play

8. Torneig sentry de campions

9-12. Encara no s'han anunciat quatre esdeveniments elevats addicionals.

Tot i que encara no s'han anunciat les proves de la final four, es suggereix que aquestes giraran, cosa que permetrà que apareguin parades del Tour nacionals existents.

 

Els professionals de LIV Golf no seran benvinguts de tornada

Tot i que poden haver competit com a part del PGA Tour durant molts anys, els jugadors que han passat a LIV Golf no seran benvinguts de nou per al futur previsible.

Els motius d'aquesta ruptura són nombrosos, que van des de la desaprovació al jugador que marxa per motius econòmics fins a la consternació per les regulacions i llançaments trencats.

Sigui quina sigui la raó, aquesta postura innegociable del comissari Monahan i dels professionals del PGA Tour reforça el ràpid creixement entre jugadors que abans eren companys d'equip, assegurant el drama futur almenys durant els propers mesos.

 

TGL porta el Golf dilluns a la nit

Com vam explorar al nostre bloc anterior, "Què és TGL Golf?" la inclusió d'un complement al PGA Tour mitjançant simuladors de golf podria tenir implicacions positives de gran abast per a una nova era d'aficionats al golf.

Tot i que no hi ha contractes televisius actuals i els detalls encara són relativament escassos, podem esperar que ara la data d'inici proposada estigui a menys d'un any (gener del 2024), aviat en sortiran més detalls.

 

Els canvis del PGA Tour podrien afavorir l'aplicació de simuladors de golf

Tothom aquí a Black Box Golf està emocionat de veure com els canvis al PGA Tour proporcionaran noves oportunitats tant per als aficionats com per als jugadors, juntament amb possibles vies per incloure simuladors de golf dins de l'esport.

Si vols més informació, explora la nostra gamma de simuladors de golf o posa't en contacte amb l'equip per correu electrònic per obtenir assessorament personalitzat.

Àlex Sutch