Quin simulador de golf s'utilitza a Full Swing?

Quin simulador de golf s'utilitza a Full Swing?

La nova sèrie documental immersiva de Netflix, Full Swing, segueix la vida de diversos dels golfistes professionals més reconeguts a través de la temporada més intensiva del PGA Tour fins ara.

Com va dir Ian Poulter: "Heu triat un infern d'un any per començar a seguir el PGA Tour".

Els espectadors tenen una visió real entre bastidors no només de l'anomenada guerra civil que actualment està immersa en el golf professional (ja que la dramàtica rivalitat entre PGA i LIV Golf continua en espiral), sinó també de la vida personal d'estrelles del golf com Jordan Spieth, Brooks Koepka i Rory McIlroy i les seves famílies.

Com es podria endevinar, part d'aquest temps d'inactivitat inclou un entrenament seriós, que ha estat revolucionat pel mercat de simuladors de golf en auge.

Però, quin simulador de golf podeu veure els avantatges que utilitzeu al documental Full Swing de Netflix?

 

El Simulador de Golf preferit pels professionals

No serà una sorpresa per a molts que el simulador de golf escollit més pels professionals de la PGA sigui el Simulador de Golf TrackMan.

Com a simulador interior més utilitzat del món per professionals i entrenadors turístics, inclosos Justin Thomas, Sergio Garcia i Dustin Johnson, el TrackMan ocupa una posició envejable com a simulador de golf ideal per a aquells que busquen millorar seriosament el seu joc de golf.

Mentre veieu els professionals navegar pels esdeveniments més importants del calendari de golf, inclosos el Torneig Màster, el Campionat PGA, l'US Open, el Campionat Obert i els Playoffs de la Fed Ex Cup, els veieu entrenar i, de vegades, relaxar-vos utilitzant les moltes característiques del simulador de golf TrackMan.

Llavors, per què el simulador de golf TrackMan és tan popular entre els golfistes de PGA Tour?

 

Seguiment de radars de següent nivell des del Simulador de golf TrackMan

El TrackMan utilitza el millor en el seguiment de radars per assegurar-se que tots i cadascun dels clubs, llançaments i vols de pilota són rastrejats i analitzats.

Per aconseguir-ho, el seguiment de doble radar i el seguiment òptic mitjançant la càmera a bord es combinen per desenvolupar el seguiment de radar millorat òpticament (OERT).

OERT permet una sèrie d'avantatges, com ara:

·         Seguiment de pilota tant de curta com de llarga distància

·         Taxa de recollida més alta a les dades del club

·         Localització de l'impacte sense marcadors

·         Dades del club de tir de xip, pitch i approach

·         Performance Putting amb dades de club, pilota i verd

·         Ajustos de l'eix de gir interior i de la velocitat de gir en funció de l'efecte de l'engranatge

Aquest seguiment de radars de següent nivell garanteix que tots els trets es gravin i es controlin, de manera que després es puguin treballar com a part de l'entrenament personalitzat de golf, que, per descomptat, també està disponible al Simulador de golf TrackMan.

 

Proves estandarditzades amb el TrackMan Combine

Fins i tot els principiants poden esbrinar com millorar el seu joc de golf amb el TrackMan Combine.

Aquesta prova estandarditzada us permet identificar els punts forts i febles del vostre joc de golf, donant als estudiants i entrenadors una visió real de quines àrees de pilota cal millorar, creant sessions d'entrenament més centrades i productives.

Aquesta prova consta de 60 trets assolits a 10 objectius, que el TrackMan puntua individualment en una escala de 0-100 en funció de la vostra precisió, abans de calcular la vostra mitjana final.

Tant si utilitzeu aquesta informació per entrenar de manera més intel·ligent com si feu que els vostres amics estiguin gelosos, això depèn de vosaltres.

 

Un simulador per governar-los tots: el Simulador de Golf TrackMan

A diferència d'altres simuladors de golf que funcionen millor quan es combinen amb tecnologia de golf addicional, el Simulador de golf TrackMan pot estar sol per proporcionar una gran quantitat d'avantatges als entusiastes del golf de totes les habilitats.

El propòsit predominant del TrackMan és, per descomptat, entrenar i millorar les habilitats dels aficionats o golfistes professionals. A diferència de competidors similars, podeu practicar totes les habilitats clau del golf, inclosos els gronxadors complets, el llançament, el xip i el putt, tot en una configuració.

Juntament amb la pràctica detallada i centrada, la majoria dels golfistes necessitaran entrenament per millorar al màxim la seva capacitat. El programari TrackMan Performance Studio (TPS) permet als propietaris canviar entre el preeminent HD Golf Simulator i el millor laboratori de desenvolupament de jugadors del món, proporcionant als golfistes la formació específica que necessiten per millorar.

Igual que els professionals del PGA Tour de la sèrie documental, el TrackMan també permet una mica de R&R ben guanyat.

Amb tornejos interactius durant tot l'any, com la TrackMan Virtual League en curs, i una sèrie de jocs que els usuaris poden jugar per si mateixos o per equips, el TrackMan demostra que el golf pot ser competitiu i divertit.

Els jocs inclouen:

·         Premeu-lo: proveu quin jugador pot conduir el més llunyà en una configuració d'estil arena.

·         Captura la bandera: colpeja les banderes per capturar-les i esbrina d'una vegada per totes qui és el millor jugador de ferro.

·         Bullseye: com els vells dards favorits, anoten més punts colpejant el centre de 6 dianes donades.

·         Més a prop del passador: trieu un par 3 de la biblioteca de cursos TrackMan, configureu la vostra dificultat i, a continuació, desafieu els vostres amics a veure qui s'hi pot apropar.

Un simulador de golf que realment pot fer-ho tot.

 

Poseu-vos en contacte amb Black Box Golf per jugar amb els vostres professionals Full Swing

Tant si ets un semiprofessional que vol fer el salt als grans tornejos com un aficionat apassionat per aquest esport, el Simulador de Golf TrackMan és ideal per a tu.

Independentment del vostre nivell superior, l'equip aquí a Black Box Golf us pot recomanar un model de simulador de golf TrackMan per a tot tipus de golfistes.

Per a recomanacions personalitzades, truca'ns al +34 951 120 980 o envia'ns un Correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Àlex Sutch