Black Box Golf instal·la el reconegut escenari zen putting a Madrid

Si sou fan del golf, és probable que hàgiu vist el Zen Oracle Putting Stage a la pantalla del vostre televisor recentment, amb aquesta increïble i revolucionària manera de treballar en el vostre putt fent la seva última aparició a Sky Sports Golf.

Els professionals i experts ho han aprofitat, ara us toca simular l'experiència de fer alguns dels cursos més famosos del món.

Els límits de quant podeu optimitzar el vostre joc amb Zen Oracle s'estan impulsant cada vegada més. Tant és així que recentment hem instal·lat el primer escenari zen putting green de 12' x 8' del món en un simulador de Golf Trackman a Madrid. Així és, finalment hem aconseguit combinar dos dels millors simuladors de tot el món pel que fa al golf a Espanya, proporcionant als usuaris una experiència com cap altra.

Quin és el gran problema de Zen Oracle?

Si has estat veient la cobertura de Sky Sports dels tornejos més grans de l'esport, ho veuràs per tu mateix! Aquestes màquines reals són capaces de recrear camps del món real, utilitzant programari i tecnologia avançada per fer-lo aparèixer com si estiguessis a la pressió plena el dia 18 a Augusta, o el rei dels forats de golf, el dia 17 a St Andrews.

Amb la capacitat d'ajustar-se en qüestió de segons al millor dels gradients, és fàcil veure per què l'etapa verda zen està guanyant ràpidament atenció a tot el món, no només aquí a Espanya. Proporciona la màxima llibertat de moviment, de manera que la vostra zona de posada interior es pot assemblar ràpidament a alguns dels millors cursos que s'ofereixen a tot el món. No només podreu contemplar el paisatge, sinó que us trobareu amb els mateixos reptes que els professionals, ja que l'etapa s'alterarà per proporcionar els pendents exactes que es troben al recorregut real.

Què passa amb el golf Trackman?

La combinació de l'escenari Zen Oracle amb el simulador Trackman Golf ha demostrat ser una jugada mestra, garantint que podeu aconseguir l'experiència immersiva completa que hauria de proporcionar un simulador.

Trackman proporciona una anàlisi en profunditat de totes i cadascuna de les preses, el que li permet avaluar el seu rendiment en un nivell de detall que mai abans s'havia experimentat. No només podeu millorar el vostre joc gairebé immediatament, sinó que podeu fer-ho amb el teló de fons d'alguns dels millors cursos del món, amb gràfics realistes i pintorescos de sèrie.

Amb la capacitat de desafiar els vostres amics a divertir-se, jocs temàtics de golf al camp, podeu tenir una experiència emocionant i sociable, alhora que milloreu el vostre conjunt d'habilitats. Ens sembla un win-win!

Poseu-vos en contacte amb Black Box Golf per obtenir més informació

"Una eina de televisió brillant", tal com la descriu Sky Sports Golf, el productor executiu, Jason Wessely, ara pot obrir-se camí a la vostra pròpia llar o espai interior.

Si voleu obtenir més informació sobre l'etapa Zen Oracle o el simulador de golf Trackman, assegureu-vos de llegir les nostres pàgines de productes en profunditat al lloc.

També podeu parlar directament amb un membre de l'equip per esbrinar com podeu implementar una d'aquestes solucions innovadores avui en dia. Per a qualsevol consulta detallada, ompli el nostre formulari en línia o correu electrònic matt@blackboxgolf.es. També pots trucar-nos al +34 689 647 555 (Telèfon) o al +44 7733326098 (WhatsApp) per parlar amb un dels nostres experts.

Àlex Sutch